Auditori de Castellar del Vallès

Last Film Show

BRAM! 2022 / Secció oficial

Cinema

VOSE

Samay, un nen de 9 anys que viu amb la seva família en un poble remot de l’Índia, descobreix el cinema per primera vegada i queda absolutament hipnotitzat. Contra els desitjos del seu pare, torna al cinema dia rere dia i es fa amic del projeccionista que, a canvi del seu menjar, li deixa veure pel·lícules gratis.

Ràpidament s’adona que les històries es converteixen en llum, la llum en pel·lícules i les pel·lícules en somnis.

Crítiques


“Homenatjant directors com Sergio Leone i Satyajit Ray, aquesta història d’iniciació és una visió etèria de la màgia del cinema”.

David Ehrlich
IndieWire

“Una història que et commou i que es queda amb tu. Farà que recordis les teves pròpies experiències cinematogràfiques, siguis o no un gran cinèfil”.

Tanzim Pardiwalla
Mashable

Repartiment i equip


Direcció
Pan Nalin

Intèrprets
Richa Meena, Rahul Koli, Dipen Raval, Bhavin Rabari, Vijay Mer, Tia Sebastian, Kishan Parmar, Vikas Bata, Bhavesh Shrimali, Shoban Makwa

Premis (2021)


Festival de Valladolid – Seminci: Espiga d’Or (millor pel·lícula)

El director: Pan Nalin


Nalin Kumar Pandya, o Pa Nalin, és una cineasta autodidacta que va néixer en un poble d’Adtala al districte d’Amreli, Gujarat, Índia. Fins a l’edat de 12 anys, Nalin va ajudar el seu pare a vendre te en una plataforma ferroviària de l’estació de tren Khijadiya Junction.

Nalin va deixar a la seva família en una edat primerenca a la recerca del cinema. Va estudiar Belles Arts a la MS University, a Baroda, durant un any. Després, Nalin va anar a estudiar Disseny al NID (Institut Nacional de Disseny, Ahmadabad). Durant aquesta etapa va escriure sobre pel·lícules i va dirigir el Film Club, programant-hi pel·lícules de tot el món. Nalin feia vídeos de noces per finançar la seva educació cinematogràfica.

Finalment, es va mudar a Mumbai i va aconseguir feina com a ajudant de producció a Durga Khote Productions. En poc temps, els productors van reconèixer el seu talent i li van oferir l’oportunitat de dirigir publicitats i pel·lícules corporatives. El 1988, Nalin va concebre una sèrie de televisió de comèdia en col·laboració amb el famós dibuixant RK Laxman La sèrie es va vendre més tard i es va convertir en un gran èxit sota el títol de Wagle Ki Duniya.

Nalin va viatjar i va viure als Estats Units durant aproximadament un any i, després, sis mesos a Europa. Aviat va tornar a l’Índia i va començar a escriure guions i a fer documentals; en va fer diversos amb Discovery, Canal Plus, BBC i altres cadenes de televisió internacionals. Les seves pel·lícules més premiades són Samsara, Valley of Flowers i Angry Indian Goddesses. Samsara va ser un triomf comercial i de la crítica mundial i va guanyar premis com a millor òpera prima al Festival Internacional de Cinema de Durban, el Gran Premi del Jurat – Esment Especial a l’AFI Fest i el Premi Especial del Jurat al Festival Internacional de Cinema de Santa Bàrbara. Des de llavors, Nalin ha estat realitzant activament pel·lícules de ficció i no ficció que han estat coproduïdes amb països com l’Índia, França, Alemanya, Itàlia, el Japó i els Estats Units. Les pel·lícules de Nalin s’han distribuït a tot el món.

Filmografia

2021 The Face Reader (curtmetratge)

2021 Last Film Show

2020 The Tiniest Invisible Piece of Shit! (curtmetratge)

2019 Legend of Kumbh (curtmetratge)

2017 Beyond the Known World

2015 7 diosas

2013 Faith Connections (documental)

2009 Echo of Eco (curtmetratge)

2006 Valley of Flowers

2001 Ayurveda: Art of Being (documental)

2001 Samsara

1999 Amazing World India (documental)

1997 The Devadasi (documental)

1997 Eiffel Tower Trilogy: Height, Weight & Gravity (curtmetratge)

1995 The Doubt (curtmetratge)

1994 The Nagas (documental)

1993 The Tulkus (documental)

1991 The Khajuraho (curtmetratge)

Condicions d’accés


 • Les entrades no seran numerades.
 • Les sessions començaran puntualment. Per evitar molèsties als espectadors, l’organització es reserva el dret a no permetre l’entrada a la sala un cop començada la projecció.
 • L’organització es reserva el dret d’alterar o modificar el programa de l’acte, sempre que la causa sigui imputable a raons alienes.
 • En cas d’anul·lació de l’acte, l’organització es compromet a retornar l’import de l’entrada.
 • Qualsevol anul·lació o canvi d’horari serà anunciat a la pàgina web www.castellarvalles.cat i a les xarxes socials de Fem Castellar i Auditori.
 • L’accés del públic comença 15 minuts abans de l’hora d’inici de la projecció .
 • Es prega als espectadors que s’assegurin que el seu telèfon mòbil o altres dispositius no emetin senyals acústics durant la projecció.
 • L’adquisició d’una entrada és necessària per accedir al recinte excepte que s’especifiqui el contrari.
 • L’adquisició d’una entrada dona accés a una persona a accedir al recinte.
 • Està prohibit filmar o gravar sense autorització.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió.

Compra d’entrades


 • Venda d’entrades individuals per internet.
 • A la taquilla de l’Auditori des de 30 minuts abans de l’inici de la sessió.

Compra aquí les teves entrades

BRAM! 2022 / Secció oficial
14a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès

Data: Dijous 10 de març

Hora: 20.30 h

Lloc: Auditori Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 102 min

Any: 2021

País: Índia

Qualificació: no recomanada per a menors de 16 anys

Preu

Entrada 5 €

Comissió organitzadora:

Venda on-line tancada