Auditori de Castellar del Vallès

L’espurneig + City of Love

BRAM! 2024 / Connexió Castellar

La sessió inclou vermut després de les projeccions

L’espurneig

Convidats: Roger Bach, director; Guillem Barceló, productor; Marc Brossa, actor; Josep Salomó, actor

Cinema

Versió original (català)

Gènere: Drama

Durada: 15 min

Any: 2023

País: Espanya

Durant la Gran Fredorada de l’hivern del 1890-1891, als pobles dels Pirineus es registrà una temperatura mínima de fins a -22ºC. En els últims 125 anys no hi ha hagut cap onada de fred que hagi superat aquests valors.

Un any abans, l’Enric, un nen de set anys, rep una visita inesperada en plena nit d’hivern. Aquest esdeveniment quedarà gravat en la ment del nen i a les tradicions familiars nadalenques des d’aleshores.

Repartiment i equip

Direcció
Roger Bach i Lluís Domingo

Guió
Roger Bach

Intèrprets
Marc Brossa, Oriol Riera, Josep Salomó, Cristina Barbero, Ivet Brossa, Marc Brossa, Albert Estengre, Lia Fenoy, Pau Fenoy, Irene Ferrer.

La productora: Forest Film&Media

L’espurneig és la producció més recent de la productora cinematogràfica Forest Film&Media i l’estudi creatiu Creueta+119, ambdues de Sabadell. El curtmetratge és un projecte fet sota la producció de Guillem Barceló i la direcció de Lluís Domingo i Roger Bach.

En Guillem i en Lluís, amb 20 anys d’experiència, aposten per projectes en què es parli de la cultura i la societat, amb valors que traspassin les pantalles i provoquin la reflexió del públic. A més, com és habitual a Forest i Creueta+119, hi ha un compromís ferm a donar oportunitats a les noves generacions per mostrar el talent en una indústria sovint massa tancada i competitiva.

En aquest cas, Roger Bach, de 22 anys, s’estrena com a codirector i guionista de L’espurneig, en què explica una història que reivindica la importància de no perdre la il·lusió en els moments més foscos, tot explorant els orígens de la tradició del tió de Nadal.

City of Love

Amb la participació d’Èric Boadella, director.

Cinema

Versió original subtitulada en castellà

Gènere: Comèdia. Drama. Thriller.

Durada: 81 min

Any: 2023

País: Espanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 16 anys

L’Spencer és un conductor de cotxe compartit de Los Angeles que té molts problemes. Farà tot el possible per connectar de nou amb el món que ha perdut després de passar 20 anys a la presó.

Repartiment i equip

Direcció
Èric Boadella

Intèrprets
Robert DeCesare, Kathryn Schott, Taylor Nichols, Mario Tardón, Myron Donley, Daniel Ferrell, Heidi Méndez, Samuel Garnett.

Premis (2023)

New Jersey International Festival: guanyadora del premi a millor llargmetratge.

Montreal Independent Film Festival: nominada a millor director (Èric Boadella).

El director: Èric Boadella

L’Èric Boadella és un cineasta castellarenc premiat que té una trajectòria força singular: enginyeria electrònica i punk rock. El seu primer llargmetratge, Toastmaster (2014), una comèdia sobre un home excèntric que va transmetre una tradició familiar de mestre de cerimònies al seu nebot, va guanyar els premis a millor director i millor guió al XVII Festival de Cinema Espanyol de Màlaga. L’Èric ha produït contingut per a empreses com Apple Music, ha participat en l’altament selectiu FOX TV Directors Lab i ha estat membre de Walt Disney TV Creative Talent Development & Inclusion Fellow. És el director de vídeos musicals intern de Frontiers Records i el seu segon llargmetratge, City of Love, es va estrenar el 19 de desembre de 2023 per Freestyle, una divisió d’Entertainment Studios.

Filmografia

2023 City of Love

2018 Hermanos de kétchup (curtmetratge)

2014 Toastmaster

Condicions d’accés

 • Les entrades no seran numerades.
 • Les sessions començaran puntualment. Per evitar molèsties als espectadors, l’organització es reserva el dret a no permetre l’entrada a la sala un cop començada la projecció.
 • L’organització es reserva el dret d’alterar o modificar el programa de l’acte, sempre que la causa sigui imputable a raons alienes.
 • En cas d’anul·lació de l’acte, l’organització es compromet a retornar l’import de l’entrada.
 • Qualsevol anul·lació o canvi d’horari serà anunciat a la pàgina web www.castellarvalles.cat i a les xarxes socials de Fem Castellar i Auditori.
 • L’accés del públic comença 15 minuts abans de l’hora d’inici de la projecció .
 • Es prega als espectadors que s’assegurin que el seu telèfon mòbil o altres dispositius no emetin senyals acústics durant la projecció.
 • L’adquisició d’una entrada és necessària per accedir al recinte excepte que s’especifiqui el contrari.
 • L’adquisició d’una entrada dona accés a una persona a accedir al recinte.
 • Està prohibit filmar o gravar sense autorització.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió.
Compra d’entrades

 • Venda d’entrades individuals per internet
 • A la taquilla de l’Auditori des de 30 minuts abans de l’inici de la sessió (sempre que hi hagi entrades disponibles).

Compra aquí les teves entrades

BRAM! 2024 / Connexió Castellar
16a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès

Data: diumenge 3 de març

Hora: 11.30 h

Lloc: Auditori Miquel Pont

Preus

Entrada 5 €

Comissió organitzadora:

Venda on-line tancada