Auditori de Castellar del Vallès

Libertad

Cicle Gaudí

Diumenge d’Estrena

Drama

VOE

La família Vidal passa a la seva casa d’estiu les últimes vacances de l’àvia Ángela, que pateix Alzheimer avançat. Per primera vegada en la seva vida, la Nora, de 14 anys, sent que no troba el seu lloc: els jocs de nens li semblen ridículs i les converses dels adults encara li van grans. Però tot canvia amb l’arribada de la Libertad, de 15 anys i filla de Rosana, la dona colombiana que cuida l’Ángela. Rebel i magnètica, la Libertad es converteix en la porta d’entrada a un estiu diferent per a la Nora, i les dues noies ràpidament fan una amistat intensa i desigual. Juntes surten de la bombolla de protecció i confort que suposa la casa familiar, descobrint un món nou en el qual la Nora se sent més lliure que mai.

Crítiques


“Roquet ha aconseguit en la seva primera pel·lícula un equilibri gens fàcil. D’una banda, un guió subtil que parla de moltes coses que ens afecten com a societat, d’altra banda, una direcció d’actrius perfecta”.

Pepa Blanes
Cadena SER

“Una lluminosa ‘coming-of age’ sobre la lluita de classes. (…) aconsegueix d’una manera lúcida i transparent arribar on no va poder Cuarón a Roma: entendre de veritat els seus protagonistes sense apropiar-se de les experiències de la classe treballadora des d’una mirada elitista”.

Beatriz Martínez
Diari El Periódico

Repartiment i equip


Direcció
Clara Roquet

Intèrprets
María Morera, Nicolle García, Vicky Peña, Nora Navas, Maria Rodríguez Soto, Carol Hurtado, David Selvas, Òscar Muñoz, Sergi Torrecilla, Mathilde Legrand

Premis


2021 Seminci de Valladolid: Pel·lícula inaugural

Compra aquí les teves entrades

Data: Diumenge 15 de maig

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 104 min

Any: 2021

País: Espanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 4,5 €
Carnet Jove 3 €
Club La Vanguardia 2×1
Socis CCCV 4 €
Majors de 65 anys 4 €
Federació d’Ateneus de Catalunya 3 €

Venda on-line tancada