Auditori de Castellar del Vallès

Lobster Soup

DocsBarcelona del mes

VOSC

El cafè Bryggjan és l’ànima del poble més gris d’Islàndia. Allà, en Krilli prepara sopa de llagosta. El seu germà Alli seu amb els vells pescadors, l’últim boxador de l’illa i el traductor del Quixot a l’islandès. Cada dia troben una solució als grans problemes del món.

La sopa és tan exquisida que atreu multitud d’autocars carregats de turistes. L’èxit de la sopa supera totes les expectatives fins al punt de captar l’interès d’uns ambiciosos inversors. Volen comprar el local, ampliar-lo i penjar un gran esquelet de balena en la paret. Una comèdia deliciosa, amb ingredients dolços, picants i melancòlics, sobre l’ànima humana i la vida en comunitat que s’acaba convertint en una radiografia de la decadència consumista del món occidental.

Crítiques


Les cares dels que acudeixen al cafè. Marcats pel temps. Per la vida. Pel treball. Un lloc de pescadors. Meravellós veure com la càmera els capta i les històries que sorgeixen”,

Tue Steen Müller
Filmkommentaren.dk

“Lobster soup explica una història molt particular i original, però que, al mateix temps, és molt representativa del què passa en l’actualitat en qualsevol lloc del món que, creient-se aïllat del que ocorre fora dels seus petits límits, està exposat igualment a la massificació i a la mercantilització”.

Cine Arte Magazine

Repartiment i equip


Direcció
Pepe Andreu Ibarra i Rafa Molés Vilar

Compra aquí les teves entrades

Dia: Divendres 19 de novembre

Hora: 20 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Documental

Durada: 97 min

Any: 2021

País: Espanya, Islàndia i Lituània

Preus


Entrada general 3 €
Socis CCCV Gratuït
Socis L’Aula Gratuït
Socis Cal Gorina Gratuït

Venda on-line tancada