Auditori de Castellar del Vallès

Los buenos modales

Cinema

Diumenge d’Estrena

Comèdia

Versió original (castellà)

La Manuela i la Rosario són dues germanes que, després d’estar anys sense parlar-se per culpa d’un secret familiar, es retroben inesperadament a l’aniversari dels seus nets. Els nens s’han conegut gràcies a les seves cuidadores, la Trini i la Milagros, amigues inseparables, veïnes de tota la vida. Quan descobreixen el conflicte que separa als petits, les netejadores intentaran, amb poca traça, molt d’amor i una mica de bogeria, reconciliar a les seves famílies.

Repartiment i equip


Direcció
Marta Díaz

Intèrprets
Elena Irureta, Gloria Muñoz, Carmen Flores, Pepa Aniorte, Inma Cuesta, Bárbara Santa-Cruz, Neus Sanz, Richard Farré, Rafaela Rivas

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 28 de maig

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Comèdia

Durada: 90 min

Any: 2023

País: Espanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 5 €
Compra anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada