Auditori de Castellar del Vallès

Los juegos del hambre: Balada de pájaros cantores y serpientes

Cinema

Cinema familiar

Ciència Ficció

Versió doblada en castellà

Ambientada en un Panem postapocalíptic, ens fa retrocedir unes quantes dècades abans de començar les aventures de la Katniss Everdeen. El jove Coriolanus Snow serà el mentor de Lucy Gray Baird, la nena seleccionada com a tribut de l’empobrit Districte 12. La jove sorprendrà a tots en cantar a la cerimònia d’inauguració dels Dècims Jocs de la Fam en els quals Snow intentarà aprofitar-se del seu talent i encant per sobreviure.

Crítiques


“Francis Lawrence torna amb una preqüela molt entretinguda i una història atrevida que s’allunya de la fórmula de supervivència marcada per la cinta original.”

Raquel Morales
IGN España

“Una preqüela que manté les virtuts de l’original (…) a més dels films originals, ens recorda a la seva estupenda i malaguanyada sèrie “Reyes” amb la seva ullada a les entranyes del Capitolio (…)”

Yago García
Cinemanía

“Pot ser que l’obsessió de Hollywood per les històries distòpiques juvenils hagi acabat, però la millor pel·lícula del subgènere acaba d’arribar. (…) Una preqüela que supera a la resta de la saga.”

David Ehrlich
IndieWire

Repartiment i equip


Direcció
Francis Lawrence

Repartiment
Tom Blyth, Rachel Zegler, Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Peter Dinklage

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 21 de gener

Hora: 16 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Ciència Ficció

Durada: 157 min

Any: 2023

País: Estats Units

Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada