Auditori de Castellar del Vallès

Los niños de Winton

Diumenge d’estrena

Drama

Versió doblada (castellà)

Un jove corredor de borsa britànic, Nicholas “Nicky” Winton, va ajudar a rescatar dels nazis centenars d’infants just abans de la Segona Guerra Mundial, amb l’ajuda de la seva mare. Un acte de compassió gairebé oblidat durant 50 anys, i del qual Nicky viu turmentat pels fantasmes dels nens que no va poder rescatar i culpant-se per no haver fet res més.

Crítiques


“Una pel·lícula pertinent que […] rescata el llegat de Nicholas Winton i posa en valor la gesta col·lectiva d’haver rescatat centenars d’infants de l’horror de la guerra”.

Raquel Hernández Luján
Hobby Consolas

“Anthony Hopkins emociona en un commovedor drama sobre la Segona Guerra Mundial”.

Benjamin Lee
The Guardian

Repartiment i equip


Direcció
James Hawes

Intèrprets
Anthony Hopkins, Johnny Flynn, Helena Bonham Carter, Jonathan Pryce, Romola Gara, Lena Olin, Ziggy Heath, Alex Sharp, Marthe Keller, Samantha Spiro, Adrian Rawlins, etc.

Compra d’entrades


Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 28 d’abril

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 110 min

Any: 2023

País: Regne Unit

Qualificació: no recomanada per a menors de 7 anys

Preus


Entrada general 5 €
Entrada anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada