Auditori de Castellar del Vallès

Los tres mosqueteros: D’Artagnan

Cinema

Diumenge d’Estrena

Aventures

Versió doblada (castellà)

En D’Artagnan, un jove intrèpid, és considerat mort després d’intentar salvar a una jove segrestada. Quan arriba a París, intenta de totes les maneres possibles trobar els seus agressors. Però ignora que la seva recerca el portarà al cor d’una guerra en la qual està en joc el futur de França. Juntament amb Athos, Porthos i Aramis, tres valents mosqueters del rei, D’Artagnan s’enfrontarà als obscurs plans del cardenal Richelieu.

Però és quan s’enamora perdudament de Constance Bonacieux, la confident de la reina, que D’Artagnan es posa en veritable perill. Aquesta passió el portarà a seguir la pista de qui es convertirà en la seva gran enemiga: Milady de Winter.

Crítiques


“S’agraeix (…) que els referents siguin els clàssics de capa i espasa (…) i la mateixa novel·la (…) Entreteniment amb molts detalls (…) Un repartiment estel·lar que dona sentit a una nova adaptació (…)”

Irene Crespo
Cinemanía

“Martin Bourbiulon versiona amb èxit el conte clàssic d’Alejandro Dumas i ofereix una pel·lícula espectacular, plena d’esperit, brillantment interpretada i molt entretinguda.”

Fabien Lemercier
Cineuropa

“Intel·ligentment escrita, ben interpretada i molt entretinguda.”

Lisa Nesselson
Screendaily

“És una de les millors versions (…) Tots els actors escollits són perfectes (…) els nostres veïns demostren que encara saben cuidar dels seus clàssics.”

Jesús Palacios
Fotogramas

Repartiment i equip


Direcció
Martin Bourboulon

Intèrprets
François Civil, Eva Green, Vincent Cassel, Romain Duris, Pio Marmai, Vicky Krieps, Louis Garrel, Lyna Khoudri, Jacob Fortune-Lloyd, Oliver Jackson-Cohen

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 14 de maig

Hora: 16.30 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Aventures

Durada: 121 min

Any: 2023

País: França

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 5 €
Compra anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada