Auditori de Castellar del Vallès

Mamá o papá

Cinema

Diumenge d’estrena

Comèdia

Versió original (castellà)

Flora i Víctor són els pares que tot nen voldria tenir: moderns, divertits i afectuosos. No obstant això, tot es torça el dia que decideixen divorciar-se i apareix l’oportunitat laboral amb la qual porten somiant tota la vida. Només hi ha un problema: la custòdia. Cap està disposat a cedir. Així que, per ordre de la jutgessa, els nens hauran de decidir amb qui es queden: amb mamà, o amb papà. A partir d’aquest moment, els pares modèlics es declaren la guerra i no hi haurà treva. Tots dos faran tot el possible per no obtenir la custòdia dels seus fills.

Crítiques


“Podria també dir-se ‘Miren Ibarguren o Paco León’ (…) ells vertebren amb el seu talent còmic tot aquest dispositiu tan malvat com gaudible. Impossible triar (…)”.

Beatriz Martínez
Diari El Periódico

“Irreverent i divertida (…) no menysprea el públic més tendre, però s’inspira més en la fórmula de clàssics com La guerra dels Rose (…) Probablement, la millor comèdia familiar per a aquest Nadal”.

Sergio F. Pinilla
Cinemanía

Repartiment i equip


Intèrprets
Paco León, Miren Ibarguren, Laura Quirós, Sofía Oria, Iván Renedo, Eva Ugarte, Miquel Fernández, Berto Romero, Pedro Casablanc, Ester Expósito, Julián Villagrán, Mari Paz Sayago, Mamen García

Direcció
Dani de la Orden

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 30 de gener

Hora: 16.30 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Comèdia

Durada: 103 min

Any: 2021

País: Espanya

Qualificació: apta per a tots els públics

Preu entrada: 4 €

Venda on-line tancada