Auditori de Castellar del Vallès

Mare de sucre

Teatre Nacional de Catalunya i Escenaris Especials

Teatre

La Cloe té 27 anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins de les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, la fundació on viu i la seva comunitat la duran a una lluita pels seus drets sense precedents, a una rebel·lió maldestra contra una situació injusta que li ha arravatat la tutela del seu propi cos. La Cloe s’enfrontarà a la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d’ella mateixa. Seria ella una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones que tenen fills la tenen? Totes les persones amb discapacitat estan incapacitades per afrontar la maternitat?

Mare de sucre és un espectacle amb repartiment inclusiu que reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional. L’assimilació de la jurisdicció dels seus cossos, la sobreprotecció com a excusa per a l’arrabassament de la seva llibertat de decisió.

Crítiques


Mare de sucre no ha deixat indiferent ningú. És una simfonia humanista, una burxada als prejudicis i una pessigada a la consciència que deixa empremta”.

Andreu Sotorra
Recomana.cat

“Clàudia Cedó firma, sens dubte, una obra d’aquelles que converteixen el teatre en un brollador de vida (…) És una obra que ens interpel·la com a societat, que ens condueix a qüestionar-nos sobre com ens relacionem amb realitats que gairebé mai volem afrontar”.

José Carlos Sorribes
El Periódico

Repartiment i equip


Autoria i direcció
Clàudia Cedó

Repartiment
Andrea Álvarez
Ivan Benet
Marc Buxaderas
Mercè Méndez
Judith Pardàs
Maria Rodríguez
Teresa Urroz

Ajudant de direcció i regidoria
Berta Camps

Escenografia
Closca, Laura Clos

Música
Lluís Robirola

Compra d’entrades:


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • Amb atenció presencial, sempre amb cita prèvia*, per a les persones que no tenen accés a Internet o que tinguin dificultats a l’hora de comprar entrades de manera electrònica, *trucant al 937144040 extensió 1338 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).
  • 1 hora abans de l’inici de cada espectacle a la taquilla de l’Auditori (sempre que hi hagi entrades disponibles).
  • En cas que desitgeu comprar 10 o més entrades, contacteu amb la Regidoria de Cultura al tel. 93 714 40 40 o a l’a/e cultura@castellarvalles.cat per fer la reserva amb el preu de grup.

Espais reservats

L’Auditori disposa d’espais reservats per a cadires de rodes i d’una localitat al costat pels seus acompanyants.

Preguem respecteu la reserva d’aquests espais indicats en els patis de cadires de color blau i les localitats de la mateixa fila pels seus acompanyants.

Accés al recinte


  • L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de començar.
  • Un cop començat l’acte, no es garanteix l’accés a l’espectacle.
  • Renteu-vos les mans sovint, trobareu gel hidroalcohòlic als accessos.
  • L’ús de la mascareta en espais interiors es recomana per a les persones de risc o que presentin simptomatologia de malaltia respiratòria.
  • Porteu l’entrada preparada, recomanem portar-la descarregada al mòbil.

Compra aquí les teves entrades

Temporada estable

Data: Dissabte 22 d’octubre

Hora: 20 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Durada: 120 min


Preus

Entrada general 15 €
Entrada anticipada 12 €
Majors de 65 anys i
Menors de 25 anys
12 €
Grups +10 10 €

Funció accessible

Aquest espectacle disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir la funció còmodament.

Podeu fer la reserva aquí.


Venda on-line tancada