Auditori de Castellar del Vallès

Matusalén

Diumenge d’estrena

Comèdia

Versió original (castellà)

“Envellir és inevitable, madurar és opcional” és la màxima de “el Alber”, un raper de 44 anys que es matricula a la universitat per una aposta amb el seu pare. Si no aprova totes les assignatures haurà de deixar “aquesta tonteria del rap” per sempre. A la universitat, “el Alber” es retroba amb l’Amaia, locutora de ràdio i professora, i descobreix que a la seva vida li mancava una cosa molt important: l’amor.

Crítiques


“Impressionat amb la destresa de Galán Galindo manejant aquesta comèdia. Repartiment coral, perícia tècnica quan toca i espurna constant”.

Kiko Vega
Espinof

“La comèdia més divertida i amb millor banda sonora d’aquest 2023”.

Borja G.T.
Butaca y Butacón

Repartiment i equip


Direcció
David Galán Galindo

Intèrprets
Julián López, Miren Ibarguren, Raúl Cimas, Antonio Resines, Carlos Areces, Adrián Lastra, Miguel Rellán, Lucía de la Fuente, Jason Fernández, Elena de Lara, María Barranco, Manuel Galiana, Maite Sandoval, Judith Fernández, Alicia Rubio

Compra d’entrades


Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 14 d’abril

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Comèdia

Durada: 119 min

Any: 2024

País: Espanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 5 €
Entrada anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada