Auditori de Castellar del Vallès

Mediterráneo

Cicle Gaudí

Drama

Versió original (castellà)

Tardor de 2015. Dos socorristes, l’Óscar (Eduard Fernández) i el Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a l’illa de Lesbos, a Grècia, impactats per la fotografia d’un nen ofegat en les aigües del Mediterrani. En arribar descobreixen una realitat colpidora: milers de persones arrisquen les seves vides cada dia creuant la mar en precàries embarcacions i fugint de conflictes armats. No obstant això, ningú exerceix labors de rescat. Al costat de l’Esther (Anna Castillo), el Nico (Sergi López) i altres membres de l’equip, lluitaran per complir una comesa: donar suport a persones que ho necessiten. Per a tots ells, aquest viatge inicial suposarà una odissea que marcarà les seves vides.

Crítiques


“El relat és hàbil, enganxa, la imatge és impecable, molt sòlida (…) No t’escamoteja res, emociona no a manera d’estratègia sinó perquè és imprescindible en aquesta pel·lícula treballar l’emoció”.

Toni Vall
Cinemanía

“Més que eficaç relat que remou consciències (….) posen també, i molt encertadament, el focus en aquests herois gairebé mitològics però que són persones de carn i os, que sofreixen”.

Blai Morell
Fotogramas

Repartiment i equip


Direcció
Marcel Barrena

Intèrprets
Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López, Àlex Monner, Melika Foroutan, Patricia López Arnaiz, Vassilis Bisbikis, Giannis Niaros, Drosos Skotis, Yiota Festa, Constantin Symsiris

Compra aquí les teves entrades

Data: Diumenge 10 d’abril

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 112 min

Any: 2021

País: Espanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 4,5 €
Carnet Jove 3 €
Club La Vanguardia 2×1
Socis CCCV 4 €
Majors de 65 anys 4 €
Federació d’Ateneus de Catalunya 3 €

Venda on-line tancada