Auditori de Castellar del Vallès

Minions: L’origen de Gru

Cinema familiar de Festa Major

Animació

Versió en català

Prepara’t per descobrir la història de com el més gran supermalvat del món va conèixer els seus emblemàtics Minions, va formar la banda més dolenta de la gran pantalla i es va enfrontar a la força criminal més imparable mai coneguda.

Molt abans de convertir-se en un geni del mal, Gru no era res més que un noi de 12 anys ens plens anys 70 mirant de conquistar el món des del soterrani de casa seva a un barri residencial qualsevol. I no li anava massa bé. Però quan en Gru es creua al seu camí amb en Kevin, l’Stuart, en Bob i l’Otto (un nou Minion amb aparell a les dents i desesperat per sentir-se acceptat), aquesta família inesperada unirà forces per construir la seva primera guarida, dissenyar les seves primeres armes i portar a terme les seves primeres missions.

Crítiques


“Ofereix als seus fans més del que esperen, en especial en Gru actuant de manera malvada, els Minions actuant estúpidament i suficients gags intel·ligents”.

Frank Scheck
The Hollywood Reporter

“Una comèdia perfectament indolora que captivarà els infants, entretindrà els adults i mantindrà ocupats els ‘cosplayers’ dels Minions durant més d’una festa d’aniversari (…)”.

Thomas Floyd
The Washington Post

Dia: Dilluns 11 de setembre

Hora: 22 h

Lloc: Plaça de la Fàbrica Nova

Gènere: Animació

Direcció: Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan del Val

Durada: 86 min

Any: 2022

País: Estats Units

Qualificació: apta per a tots els públics


L’accés a la projecció és gratuït i sense reserva prèvia.