Auditori de Castellar del Vallès

Misión Imposible: sentencia mortal. Parte 1

Diumenge d’estrena

Thriller. Acció

Versió doblada en castellà

Ethan Hunt i el seu equip de l’FMI s’embarquen en la missió més perillosa fins ara: localitzar, abans que caigui en mans equivocades, una nova i terrorífica arma que amenaça a tota la humanitat. En aquesta tessitura, i amb unes forces obscures del passat de l’Ethan aguaitant, comença una carrera mortal al voltant del món en el qual està en joc el control del futur i el destí del planeta. Enfrontat a un enemic misteriós i totpoderós, l’Ethan es veu obligat a considerar que res pot anteposar-se a la seva missió, ni tan sols les vides d’aquells que més li importen.

Crítiques


“Passen tantes coses esbojarrades (…) que, tot i no ser més que la primera part d’una seqüela, la pel·lícula no deixa a l’espectador amb la sensació d’haver vist tan sols mitja pel·lícula.”

Nando Salvá
El Periódico de España

“És una explosió d’energia i moviment al llarg de més de dues hores i mitja comparable a la precendent “Fallout” (…) fins a l’any que ve, Mr. Hunt, aquí estarem esperant-lo amb molt de gust.”

Jordi Batlle Caminal
Diari La Vanguardia

Repartiment i equip


Direcció
Christopher McQuarrie

Intèrprets
Tom Cruise, Hayley Atwell, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 29 d’octubre

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Thriller. Acció

Durada: 163 min

Any: 2023

País: Estats Units

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 5 €
Entrada anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada