Auditori de Castellar del Vallès

Misterio en Venecia

Diumenge d’estrena

Intriga. Thriller

Versió doblada (castellà)

Misterio en Venecia s’ambienta a la Venècia posterior a la Segona Guerra Mundial, la vigília de Tots Sants, i és un misteri aterridor que compta amb la tornada del cèlebre detectiu Hercule Poirot. Poirot s’ha jubilat i viu en un exili autoimposat a la ciutat més glamurosa del món, i assisteix de mala gana a una sessió d’espiritisme en un “palazzo” encantat i en ruïnes. Quan un dels convidats és assassinat, el detectiu es veu embolicat en un món sinistre d’ombres i secrets.

Crítiques


“Branagh i el seu guionista (…) aconsegueixen la millor pel·lícula d’aquesta, de moment, trilogia. A la tercera, límpida, dotada d’un fi humor italià, ha estat la vençuda per a aquest Poirot cada vegada més Clouseau”.

Fausto Fernández
Fotogramas

“La millor entrega de la saga d’Hercule Poirot dirigida per Kenneth Branagh fins avui: un misteri d’assassinat enginyós, enrevessat i sorprenentment aterridor”.

Mireia Mullor
Digital Spy

Repartiment i equip


Direcció
Kenneth Branagh

Intèrprets
Kenneth Branagh, Tina Fey, Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Kelly Reilly, Jude Hull, Riccardo Scamarcio, etc.

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 12 de novembre

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Intriga. Thriller

Durada: 103 min

Any: 2023

País: Estats Units

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 5 €
Entrada anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada