Auditori de Castellar del Vallès

Modelo 77

Cinema

Diumenge d’Estrena

Drama. Thriller

Versió original en castellà

Presó Model. Barcelona, 1977. Manuel (Miguel Herrán), un jove comptable, empresonat i pendent de judici per cometre un desfalc, s’enfronta a una possible pena d’entre 10 i 20 anys, un càstig desproporcionat per al seu delicte. Aviat, al costat del seu company de cel·la, Pino (Javier Gutiérrez), s’uneix a un grup de presos que s’està organitzant per a exigir una amnistia. S’inicia una guerra per la llibertat que farà trontollar al sistema penitenciari espanyol. Si les coses estan canviant fora, també hauran de fer-ho dins.

https://www.youtube.com/watch?v=Mx_knTtLvqY

Crítiques


“Un poderós thriller (…) ‘Model 77’ s’acosta al thriller, a l’acció d’aquesta fugida, però sobretot a l’emoció i al retrat d’uns personatges que brillen per sobre del relat”.

Pepa Blanes
Cadena SER

“Amb estil depurat, acurada en la construcció de personatges i absoluta fidelitat al mantra d’entretenir, ‘Model 77’ regala escenes contundents i un grapat d’interpretacions poderoses”.

Álex Montoya
Fotogrames

Repartiment i equip


Direcció
Alberto Rodríguez

Intèrprets
Miguel Herrán, Javier Gutiérrez, Jesús Carroza, Fernando Tejero, Xavi Sáez, Catalina Sopelana, Polo Camino, Alfonso Lara, Javier Lago, Iñigo Aranburu, Iñigo de la Iglesia, Víctor Castilla, Javier Beltrán

Compra d’entrades


Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 27 de novembre

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama. Thriller

Durada: 125 min

Any: 2022

País: Espanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 16 anys

Preu entrada: 4 €

Venda on-line tancada