Auditori de Castellar del Vallès

Mòmies

Cinema familiar

Animació

Versió en català

A Egipte, a l’interior de la terra, hi ha una ciutat de mòmies amb 3.000 anys d’antiguitat. Per desig dels déus, la princesa Nefer i Thut s’han de casar en set dies, encara que no ho vulguin, i portar al casament l’anell del Faraó. Mentrestant, a la superfície, Lord Carnaby troba un anell de casament reial egipci en una expedició arqueològica. Quan Thut descobreix que l’anell ha estat robat, puja al món dels humans per recuperar-lo, acompanyat del seu germà Sekhem, la Nefer i en Croc, la seva mascota cocodril. Viuran una gran aventura a la moderna Londres i descobriran una cosa que no entrava als seus plans.

Crítiques


“Divertiment sense pausa (…) i, el millor, una direcció amb bons detalls. (…) Té la seva millor arma artística en la posada en escena (…), carregada de plans de notable expressivitat i amb un muntatge endimoniat”.

Javier Ocaña
Cinemanía

“Entretinguda i molt ben feta pel·lícula d’animació que explota amb gràcia la iconografia faraònica (…) personatges principals ben definits amb poques pinzellades”.

Elsa Fernández-Santos
Diari El País

Repartiment i equip


Direcció
Juan Jesús García Galocha

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 16 d’abril

Hora: 16.30 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Animació

Durada: 88 min

Any: 2023

País: Espanya

Qualificació: apta per a tots els públics

Preus


Entrada general 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada