Auditori de Castellar del Vallès

Muerte en el Nilo

Cinema

Diumenge d’estrena

Intriga. Thriller

Versió doblada (castellà)

Basada en la novel·la d’Agatha Christie, publicada el 1937, Muerte en el Nilo és un thriller de misteri dirigit per Kenneth Branagh sobre el caos emocional i les conseqüències letals que provoquen els amors obsessius. Les vacances egípcies del detectiu belga Hércules Poirot, a bord d’un vaixell de vapor glamurós, es veuen alterades per la recerca d’un assassí quan la lluna de mel idíl·lica d’una parella perfecta es veu truncada de la forma més tràgica.

Crítiques


“Branagh s’ho passa molt bé resolent amb perícia (davant i darrere de la càmera) un joc especulatiu amb les arrels del suspens i la intriga (…)”.

Quim Casas
Diario El Periódico

“Francament, crec que a la tia Agatha li agradaria el que ha fet Branagh amb el seu text. Somriuria, en donaria la seva aprovació i es prendria un altre te, tranquil·la: Poirot és en bones i responsables mans. (…)”.

Pere Vall
Fotogramas

Repartiment i equip


Direcció
Kenneth Branagh

Intèrprets
Kenneth Branagh, Gal Gadot, Letitia Wright, Armie Hammer, Annette Bening, Ali Fazal, Sophie Okonedo, Tom Bateman, Emma Mackey, Dawn French, Rose Leslie, Jennifer Saunders, Russell Brand, Nikkita Chadha

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 20 de març

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Intriga. Thriller

Durada: 127 min

Any: 2022

País: Estats Units

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preu entrada: 4 €

Venda on-line tancada