Auditori de Castellar del Vallès

Pan de limón con semillas de amapola

Cinema

Cicle Gaudí

Drama

Versió original (castellà)

A Valldemossa, un poble petit de l’interior de Mallorca, l’Anna i la Marina, dues germanes que van ser separades a l’adolescència, es troben de nou per vendre un forn que han heretat d’un dona misteriosa a la que creuen no conèixer. Les germanes són dues dones amb vides molt diferents. L’Anna gairebé no ha sortit de l’illa i continua casada amb un home a qui no estima. La Marina viatja per tot el món treballant com a doctora per a una ONG. Mentre intenten descobrir els secrets que amaga la seva enigmàtica herència, l’Anna i la Marina hauran de fer front a vells conflictes familiars i intentar recuperar els anys perduts.

Crítiques


“Zambrano i el seu coguionista entreteixeixen (…) les (…) trames de manera progressiva, sense recórrer a estridències ni a efectismes, fiant-ho tot al drama i la versemblança de les interpretacions. Emocionant i compromesa (…).”

Sergio F. Pinilla
Cinemanía

“Aquest pa fa bona olor, els seus ingredients són de qualitat i estan pastats amb un afecte indubtable. (…) Fornejada amb coneixement, paciència i ofici, la història s’obre pas sense abusar del joc brut (…)”

Federico Marín Bellón
Diario ABC

Repartiment i equip


Direcció
Benito Zambrano

Intèrprets
Elia Galera, Eva Martín, Mariona Pagès, Marilu Marini, Tommy Schlesser, Claudia Faci, Pere Arquillué, Pep Tosar, Nansi Nsue, Ana Gracia, Hoji Fortuna, Toni Pons Vera, Joseph Ewonde, Carles Molinet, Luis Dyangani

Compra aquí les teves entrades

Dia: Divendres 21 de gener

Hora: 21 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 121 min

Any: 2021

País: Espanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 7 anys

Preus


Entrada general 4,5 €
Carnet Jove 3 €
Club La Vanguardia 2×1
Socis CCCV Gratuït
Socis L’Aula 3 €
Majors de 65 anys 4 €
Federació d’Ateneus de Catalunya 3 €
Venda on-line tancada