Auditori de Castellar del Vallès

Pequeñas cartas indiscretas

Diumenge d’estrena

Comèdia

Versió doblada (castellà)

Anys 20. A la ciutat costanera de Littlehampton, la devota Edith Swan i altres habitants de la localitat comencen a rebre cartes indiscretes escrites amb un llenguatge tan excèntric com obscè. Ràpidament, les sospiten cauen sobre Rose Gooding, una veïna impetuosa que veu com la seva llibertat i la custòdia de la seva filla perillen a causa d’aquestes acusacions. Mentre les cartes segueixen assolant la població, l’agent de policia Gladys Moss posarà a treballar el seu ingeni per resoldre el misteri i atrapar el veritable culpable de tot aquest embolic. Pel·lícula basada en un escàndol real que va tenir lloc en un poble anglès durant els anys 20.

Crítiques


“Colman, Jessie Buckley i Anjana Vasan formen un triangle de grans interpretacions (…) una curosa ambientació, vestuari i localitzacions. (…) és una comèdia costumista i lleugera”.

Nuria Vidal
Cinemanía

“Independentment que la història tingui una base real o no, no hi ha dubte que és una autèntica passada”.

Wendy Ide
Screendaily

Repartiment i equip


Direcció
Thea Sharrock

Intèrprets
Olivia Colman, Jessie Buckley, Anjana Vasan, Timothy Spall, Joanna Scanlan, Hugh Skinner, Malachi Kirby y Gemma Jones

Compra d’entrades


Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 26 de maig

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Comèdia

Durada: 102 min

Any: 2023

País: Regne Unit

Qualificació: no recomanada per a menors de 16 anys

Preus


Entrada general 5 €
Entrada anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada