Auditori de Castellar del Vallès

Perfectamente Im-perfectos

Espectacle de monòlegs

Amb motiu del Dia Mundial del Parkinson

Un xou d’stand up comedy que fan vuit humoristes catalans afectats per malalties cròniques, entre les quals hi ha el Parkinson, l’epilèpsia o els trastorns mentals.

Tothom sap que conviure amb una malaltia crònica com el Parkinson no és fàcil. Però aquest no és pas l’únic missatge, ni el principal, s’endurà a casa tothom que vagi a veure aquest espectacle.

Es tracta d’un xou d’stand up comedy que gira al voltant de les patologies que pateixen els mateixos humoristes, entre les quals hi ha el Parkinson, l’epilèpsia, la distròfia neuromuscular o els trastorns mentals. Aquí els límits de l’humor són molt flexibles, ja que el públic té carta blanca per riure’s amb els còmics de les seves malalties.

La proposta agrupa vuit humoristes afectats per malalties cròniques més o menys greus, però totes amb un denominador comú, que és l’estigma social que tenen associat. Precisament, l’objectiu principal de l’espectacle és donar visibilitat a les patologies per trencar aquests estigmes i tabús.

La iniciativa també pretén ser un referent per a aquelles persones que estiguin en procés d’acceptar un nou diagnòstic, ja que és molt habitual que al principi es tendeixi a amagar la malaltia per por del rebuig. El projecte, que segons el públic és trencador, valent i molt divertit, es va estrenar a finals de l’any 2022, i ha revolucionat l’escena de comèdia alternativa de Barcelona. El primer any han realitzat més de quinze actuacions i han arribat a més de mil espectadors.

Fitxa artística

Andrea Bogu (distròfia facioescapulohumeral)

Boris Tosas (hiperplexia)

Elefantana (Parkinson)

Kaótika Jess (fibromiàlgia, síndrome del còlon irritable, Trastorn Obsessiu Compulsiu, etc.)

Laia Castelló (vitiligen)

Santi Pérez (epilèpsia)

Ricken (epilèpsia)

Isaac José (trastorn límit de la personalitat)

Reserva aquí les teves entrades

Espectacle de monòlegs

Data: Dimarts 9 d’abril

Hora: 19 h

Lloc: Sala de Petit Format de l’Ateneu

Durada aproximada: 90 min

Preu: Entrada gratuïta amb reserva prèvia


Venda on-line tancada