Auditori de Castellar del Vallès

Priscilla

Diumenge d’estrena

Drama biogràfic

Versió doblada en castellà

Quan l’adolescent Priscilla Beaulieu coneix a Elvis Presley en una festa, ell ja és una meteòrica superestrella del rock and roll, però es converteix en algú totalment inesperat en moments privats: un apassionant enamorament sobtat, un aliat en la solitud, un vulnerable millor amic. Pel·lícula basada en les memòries ‘Elvis and Me’, escrites per Priscilla Beaulieu Presley, publicades el 1985 i que relaten el llarg festeig i turbulent matrimoni d’Elvis i Priscilla, des d’una base militar alemanya fins a la seva finca de somni en Graceland.

Crítiques


“A vegades tinc la sensació que m’estan explicant un relat de terror. És mèrit de la directora (…) Em crea misteri, compassió, pertorbació. És una pel·lícula estranya, obsessiva, amb anvers i revers. (…) interessant pel·lícula”.

Carlos Boyero
Diario El País

“Un exercici aclaparador de posada en escena (…) captura amb una lucidesa i una delicadesa sorprenents una adolescència segrestada per l’altre (…) extraordinària interpretació de Cailee Spaeny (…)”.

Desirée de Fez
Diario El Periódico

“Sofia Coppola convenç amb el seu conte de fades terrorífic sobre l’amor tòxic d’Elvis i Priscilla (…) Una pel·lícula elegant, feminista i tremendament actual”.

Pepa Blanes
Cadena SER

Repartiment i equip


Direcció
Sofia Coppola

Intèrprets
Cailee Spaeny, Jacob Elordi, Emily Mitchell, Ari Cohen, R.Austin Ball.

Premis


Globus d’Or (2024): Nominada a millor actriu principal en drama per Cailee Spaeny.

Festival de Venècia (2023): Nominada a millor pel·lícula i guanyadora de la Copa Volpi a millor actriu per Cailee Spaeny.

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 10 de març

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama biogràfic

Durada: 112 min

Any: 2023

País: Estats Units

Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 5 €
Entrada anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada