Auditori de Castellar del Vallès

R.M.N.

Cinefòrum

Drama

VOSE

Uns dies abans de Nadal, en Matthias torna al seu poble natal, una localitat multiètnica de Transsilvània, després de deixar la seva feina a Alemanya. Està preocupat pel seu fill, Rudi, que ha crescut sense ell, i pel seu pare, Otto, qui s’havia quedat sol, i desitja tornar a veure la Csilla, la seva exparella. Provarà d’implicar-se més en l’educació del nen, que ha estat a càrrec de la seva mare, Ana, i vol ajudar-lo a superar les seves pors irracionals. Quan la fàbrica que la Csilla dirigeix decideix contractar empleats estrangers, la pau d’aquesta petita comunitat es veurà pertorbada i les passions tornaran a aflorar i a trencar la pau aparent de la comunitat.

Crítiques


“La sobrietat del to marca una pel·lícula construïda de manera impecable, amb un guió de gran solidesa i una mirada gens complaent cap a una realitat mostrada en tota la seva cruesa.”

Àngel Quintana
Caimán

“El director torna a demostrar la seva facilitat per construir metàfores delicades fins a aconseguir una diagnosi precisa de la fragilitat de conceptes tan durs com la dignitat o la vida en comú (…).”

Luis Martínez
Diario El Mundo

“Mungiu no ha perdut la seva sensibilitat per convertir l’espectador en un privilegiat observador (…) magistral i desesperançador relat de la mort de l’humanisme europeu.”

Carlos Reviriego
El Cultural

Repartiment i equip


Direcció
Cristian Mungiu

Repartiment
Marin Grigore, Judith State, Macrina Barladeanu, Orsolya Moldován, Rácz Endre.

Compra d’entrades


  • Venda d’entrades per internet al web www.auditoricastellar.cat
  • A la taquilla de l’Auditori des de 30 minuts abans de l’inici de la sessió (sempre que hi hagi entrades disponibles).

Compra aquí les teves entrades

Dia: Divendres 16 de febrer

Hora: 20.30 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 125 min

Any: 2022

País: Romania

Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys

Preus


Entrada general 5 €
Socis L’Aula 3 €
Menors de 25 anys 3 €
Socis CCCV Gratuït

Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada