Auditori de Castellar del Vallès

Remordimiento

Cinefòrum

Drama

VOSE

Després de la I Guerra Mundial (1914-1918), Paul Renard, un jove francès, viu obsessionat pel record de Walter Holderlin, un soldat alemany a qui va matar. Després de llegir i signar l’última carta de Walter, va a Alemanya per parlar amb la seva família i demanar-los perdó. Tot i això, quan la localitza i hi va a parlar, succeeix quelcom inesperat.

Crítiques


“Sublim, una de les obres més penetrants i cinematogràficament àgils de Lubitsch. Els seus temes es transfereixen amb neteja de les comèdies i es desenvolupen amb una urgència inusual (…)”.

Dave Kehr
Chicago Reader

“Confirma el talent de Lubitsch perquè, tot i que és tràgica, la seva història es desplega de forma poètica, amb una actuació inigualable de Lionel Barrymore i bones actuacions de Phillips Holmes i Nancy Carroll”.

Mordaunt Hall
The New York Times

Repartiment i equip


Direcció
Ernst Lubitsch

Intèrprets
Lionel Barrymore, Nancy Carroll, Phillips Holmes, Emma Dunn, ZaSu Pitts, Louise Carter, Frank Sheridan, George Bickel, George Irving, Marjorie Main, Lucien Littlefield, Rod McLennan, Dorothy Vernon, Reinhold Pasch

Compra d’entrades


  • Venda d’entrades per internet al web www.auditoricastellar.cat
  • A la taquilla de l’Auditori des de 30 minuts abans de l’inici de la sessió (sempre que hi hagi entrades disponibles).

Compra aquí les teves entrades

Dia: Divendres 31 de març

Hora: 20.30 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 77 min

Any: 1932

País: Estats Units

Preus


Entrada general 5 €
Socis L’Aula 3 €
Socis CCCV Gratuït

Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada