Auditori de Castellar del Vallès

Robot Dreams

BRAM! 2024 / BRAM! Infantil

La sessió inclou vermut familiar després de la projecció

Cinema

Sense diàlegs

En Dog és un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia decideix construir-se un robot perquè sigui el seu amic. La seva amistat creix, fins a fer-se inseparables, al ritme del Nova York dels anys 80. Una nit d’estiu, en Dog, amb gran pena, es veu obligat a abandonar el robot a la platja. Pel·lícula basada en la popular novel·la gràfica de Sara Varon.

Crítiques

“Muda, tendra, sàvia, adulta i infantil. Dit així sembla fàcil, però Robot Dreams és un assoliment artístic complex: una pel·lícula d’animació que remet a personatges de traços senzills i a emocions pures i profundes.”

Elsa Fernández-Santos
Diario El País

Una proposta tant clàssica com revolucionària sobre la fragilitat de l’amistat, la por a la soledat i al temps. Una meravella.”

Luis Martínez
Diario El Mundo

“Una meravella per il·luminar la infància i enlluernar els adults (…) és tan increïblement bona que inclús es permet el gran luxe de no pertorbar l’espectador mentre la veu.”

Oti Rodríguez Marchante
Diario ABC

Repartiment

Direcció
Pablo Berger

Guió
Pablo Berger

Premis (2024)

Premis Gaudí: millor pel·lícula d’animació i millor música original

Premis Goya: millor guió adaptat i millor pel·lícula d’animació i nominada a millor muntatge i a millor música original

Premis Oscar: nominada a millor pel·lícula d’animació

El director: Pablo Berger

Pablo Berger va dirigir el 1988 el seu primer curtmetratge, Mamá, una producció de Joaquín Trincado, amb la direcció artística d’Álex de la Iglesia i amb les col·laboracions de Torrebruno i Ramón Barea. Amb els múltiples premis obtinguts va aconseguir una beca de la Diputació Foral de Vizcaya per estudiar un màster en cinema a la New York University, on va dirigir el seu curt Truth and Beauty, pel qual va ser nominat als Emmy. Després del doctorat, va exercir com a professor de direcció a la New York Film Academy (NYFA). A partir de llavors, va començar una carrera paral·lela com a publicista i realitzador de videoclips. La seva òpera prima, la coproducció hispano-danesa, Torremolinos 73 (2003), amb Javier Cámara, Candela Peña, Mads Mikkelsen i Fernando Tejero, va obtenir multitud de premis nacionals i internacionals, entre d’altres la Biznaga d’Or a la millor pel·lícula al Festival de Màlaga, i 4 nominacions als Premis Goya. A més, va ser una de les pel·lícules més taquilleres de l’any a Espanya.

El 2012 va estrenar la seva segona pel·lícula, Blancanieves, que va ser escollida per representar a Espanya als Premis Oscar en la categoria de Millor pel·lícula de parla no anglesa, i que va guanyar 10 Premis Goya. El film també es va projectar a l’edició de 2013 del BRAM!, amb l’aforament complet.

El 2017 va estrenar Abracadabra, una comèdia protagonitzada per Maribel Verdú i, igual que Blancanieves, produïda per Arcadia Motion Pictures.

El maig de 2023 estrena Robot Dreams en la secció oficial del Festival de Cannes. La seva primera pel·lícula d’animació 2D, basada en la novel·la gràfica de Sara Varon i produïda per tercera vegada per Arcadia Motion Pictures. El film ha estat nominat a millor pel·lícula d’animació als Premis Oscar d’enguany.

Pablo Berger és Cavaller de les Arts i de les Lletres Franceses i membre de l’Acadèmia de Hollywood.

Filmografia

2023 Robot Dreams

2017 Abracadabra

2012 Blancanieves

2003 Torremolinos 73

1988 Mamá

Condicions d’accés

 • Les entrades no seran numerades.
 • Les sessions començaran puntualment. Per evitar molèsties als espectadors, l’organització es reserva el dret a no permetre l’entrada a la sala un cop començada la projecció.
 • L’organització es reserva el dret d’alterar o modificar el programa de l’acte, sempre que la causa sigui imputable a raons alienes.
 • En cas d’anul·lació de l’acte, l’organització es compromet a retornar l’import de l’entrada.
 • Qualsevol anul·lació o canvi d’horari serà anunciat a la pàgina web www.castellarvalles.cat i a les xarxes socials de Fem Castellar i Auditori.
 • L’accés del públic comença 15 minuts abans de l’hora d’inici de la projecció .
 • Es prega als espectadors que s’assegurin que el seu telèfon mòbil o altres dispositius no emetin senyals acústics durant la projecció.
 • L’adquisició d’una entrada és necessària per accedir al recinte excepte que s’especifiqui el contrari.
 • L’adquisició d’una entrada dona accés a una persona a accedir al recinte.
 • Està prohibit filmar o gravar sense autorització.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió.
Compra d’entrades

 • Venda d’entrades individuals per internet
 • A la taquilla de l’Auditori des de 30 minuts abans de l’inici de la sessió (sempre que hi hagi entrades disponibles).

Compra aquí les teves entrades

BRAM! 2024 / BRAM! Infantil
16a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès

Data: Diumenge 25 de febrer

Hora: 11.30 h

Lloc: Auditori Miquel Pont

Gènere: Animació

Durada: 102 min

Any: 2023

País: Espanya

Qualificació: Apta per a tots els públics

Preus

Entrada 5 €

Comissió organitzadora:

Venda on-line tancada