Auditori de Castellar del Vallès

Sevillanas de Brooklyn

Cinema

Diumenge d’estrena

Versió original (castellà)

L’Anna és una jove sevillana farta de la seva família i del barri conflictiu en què viuen. Tot anirà a pitjor quan la seva mare, per evitar el desnonament, decideix enganyar una agència per acollir a casa seva l’Ariel Brooklyn, un estudiant afroamericà de família adinerada, a canvi de 700 euros. Malgrat les seves diferències i las situacions esperpèntiques que provoca el frau, l’Ana i l’Ariel es veuran obligats a conviure sota el mateix sostre. I ja se sap que el contacte porta l’afecte.

Crítiques


“Villanueva ha compost la seva millor pel·lícula al voltant de la força interpretativa de Carolina Yuste (…) molt estimable (…) hi ha credibilitat en els ambients (…) intèrprets fantàstics (…) i estupendes línies de guió”.

Javier Ocaña
Diario El País

“Villanueva s’ha endinsat amb una sensibilitat especial en aquell espai (…) de la classe treballadora centrant-se en els seus problemes quotidians a través d’una forta càrrega de crítica social i un humor molt negre”.

Beatriz Martínez
Diario El Periódico

Repartiment i equip


Direcció
Vicente Villanueva

Intèrprets
Carolina Yuste, Sergio Momo, Estefanía de los Santos, Manolo Solo, Canco Rodríguez, María Alfonsa Rosso, Adelfa Calvo, Andrea Haro, Asier Gago, José Ramón Rodriguez, Neizan Fernandez, Clare Durant

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 10 d’octubre

Hora: 16.30 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Durada: 97 min

Any: 2021

País: Espanya

Qualificació: no recomanada a menors de 12 anys

Preu entrada: 4 €

Venda on-line tancada