Auditori de Castellar del Vallès

Sis dies corrents

BRAM! 2022 / Inauguració

Amb l’assistència de la directora, Neus Ballús

Cinema

VO en català i castellà

Relata una setmana en la vida de Valero, Moha i Pep, treballadors d’una petita empresa de lampisteria i electricitat dels afores de Barcelona. La pel·lícula està formada per sis capítols que narren les situacions que sorgeixen quan els protagonistes s’enfronten a una reparació. Cada capítol correspon a un dia de la seva setmana laboral i es construeix al voltant de la relació que s’estableix entre els protagonistes i els clients que han sol·licitat els seus serveis.

Crítiques


“Una comèdia tendra i inclassificable (…) interpretada per actors naturals capaços d’enfrontar-se a una ficció sobre les seves vides amb una desimboltura sorprenent (…) un treball ben fet”.

Elsa Fernández-Santos
Diari El País

“Resulta emocionant acostar-se a una pel·lícula feta des del compromís (…) tan carregada de noblesa i que és capaç, a través del seu humor i humanitat, de connectar d’una forma tan sincera”.

Beatriz Martínez
Diari El Periódico

Repartiment i equip


Direcció
Neus Ballús

Intèrprets
Valero Escolar, Mohamed Mellali, Pep Sarrà, Pau Ferran

Premis (2021)


Festival de Valladolid – Seminci: Espiga de Plata i Premi del Públic.

Festival de Locarno: Millor Actor (ex aequo): Escolar & Mellali, Premi Europa

Cinemas Label.

Premis Feroz: Nominada a millor comèdia.

La directora: Neus Ballús


Neus Ballús va néixer a Mollet del Vallès el 20 de febrer de 1980. És directora i guionista de cinema i productora audiovisual. És llicenciada en Comunicació Audiovisual i té un màster en Documental de creació per la Universitat Pompeu Fabra. Té experiència com a realitzadora i muntadora de documentals, i ha estat editora i presentadora dels informatius 8tv i CityTV.

Els seus primers curtmetratges, L’avi amb una càmera de cinema i Immersió van guanyar diversos premis a tot el món. Immersió, els premis a millor pel·lícula i a millor so al Festival de Cinema d’Alcalá d’Henares 2010, entre d’altres.

El 2011 va ser seleccionada per participar al Talent Campus de la Berlinale. És cofundadora, amb Pau Subirós, de la productora El Kinògraf. Amb la seva primera pel·lícula, La plaga (2013), es va estrenar a escala internacional a la 63a edició de la Berlinale (Forum) i va ser nominada als European Film Awards, als Premis Goya i als Premis LUX del Parlament Europeu. La pel·lícula va guanyar quatre Premis Gaudí, així com més de 20 premis internacionals.

El maig de 2018, Neus Ballús va acabar el rodatge del seu primer film de ficció, Staff Only (El viatge de la Marta). La pel·lícula es va rodar durant sis setmanes al Senegal amb la producció associada de Televisió de Catalunya. Staff Only es va estrenar a la Berlinale, en la secció Panorama, i aprofundeix en les relacions i diferències socials.

L’agost de 2021 va estrenar Sis dies corrents al Festival Internacional de Cinema de Locarno. Aquest és un film híbrid entre documental i ficció rodat amb actors no professionals, que segueix un equip de tres lampistes durant una setmana. En aquest Festival va obtenir el guardó a la millor interpretació ex aequo per als seus protagonistes i el premi Europa Cinemas Label.

Filmografia

2021 Sis dies corrents
2019 El viatge de la Marta
2013 La plaga
2009 Immersió (documental)
2005 L’avi de la càmera (documental)

Condicions d’accés


 • Les entrades no seran numerades.
 • Les sessions començaran puntualment. Per evitar molèsties als espectadors, l’organització es reserva el dret a no permetre l’entrada a la sala un cop començada la projecció.
 • L’organització es reserva el dret d’alterar o modificar el programa de l’acte, sempre que la causa sigui imputable a raons alienes.
 • En cas d’anul·lació de l’acte, l’organització es compromet a retornar l’import de l’entrada.
 • Qualsevol anul·lació o canvi d’horari serà anunciat a la pàgina web www.castellarvalles.cat i a les xarxes socials de Fem Castellar i Auditori.
 • L’accés del públic comença 15 minuts abans de l’hora d’inici de la projecció .
 • Es prega als espectadors que s’assegurin que el seu telèfon mòbil o altres dispositius no emetin senyals acústics durant la projecció.
 • L’adquisició d’una entrada és necessària per accedir al recinte excepte que s’especifiqui el contrari.
 • L’adquisició d’una entrada dona accés a una persona a accedir al recinte.
 • Està prohibit filmar o gravar sense autorització.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió.

Compra d’entrades


 • Venda d’entrades individuals per internet
 • A la taquilla de l’Auditori des de 30 minuts abans de l’inici de la sessió.

Compra aquí les teves entrades

BRAM! 2022 / Inauguració
14a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès

Data: divendres 4 de març

Hora: 20.30 h

Lloc: Auditori Miquel Pont

Gènere: Comèdia

Durada: 85 min

Any: 2021

País: Catalunya/Espanya

Qualificació: apta per a tots els públics

Preus

Entrada general 4,5 €
Carnet Jove 3 €
Club La Vanguardia 2×1
Socis CCCV 4 €
Majors de 65 anys 4 €
Federació d’Ateneus de Catalunya 3 €

Comissió organitzadora:

Venda on-line tancada