Auditori de Castellar del Vallès

Spa Mocions

T.I.C. Escènic

Teatre

“Benvinguts a Spa Mocions o, altrament dit, un massatge a les emocions”.

Així es defineix aquest espectacle de la Rosa Fité: són sis històries o relats que ens duen a fer un passeig per diferents etapes de la vida d’una dona i a viure un seguit de situacions i emocions, com a persones que som, totes elles banyades de grans dosis d’humor.

Tothom, homes i dones (adolescents inclosos) s’hi pot arribar a sentir molt identificat; tant, que es podria qualificar el massatge de terapèutic per al nen petit que tots duem a dins i que solem tenir descuidat! Els dos primers contes ens aboquen a un món màgic, tan idíl·lic… que no pot ser real, és mentida. A partir d’aquí, entrem dins la pura realitat: l’aparent innocència d’un nen fent la carta als Reis, la desesperació d’una mare desbordada pels seus fills adolescents i l’enyor de la iaia recordant la seva vida al costat del seu “Zidro”. I, per acabar, coneixerem la Maria Rodetes. No sabeu qui és? Us encantarà… Us espero a l’Spa i us la presentaré…

Un espectacle per a adults molt divertit i emocionant, gairebé terapèutic, molt indicat per fer-se al voltant del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Repartiment i equip


Idea original, producció, utillatge i escenografia
Rosa Fité

Organització
TIC Escènic

Més informació i reserves


Fes la teva reserva a l’a/e:

tic.escenic@gmail.com

Tel. 679275267

Preu: taquilla inversa

Reserva les teves entrades a: tic.escenic@gmail.com

Dies de funció: 3, 4, 5, 10, 11 i 12 de març

Horari divendres i dissabtes: 20.30 h

Horari diumenges: 18.30 h

Lloc: Sala de Petit Format de l’Ateneu

Preus

Taquilla inversa