Auditori de Castellar del Vallès

Spider-Man: creuant el Multivers

Cinema

Cinema familiar

Animació

Versió en català

Miles Morales i Gwen Stacyes sumen forces amb la Societat de l’aranya, protectora del Multivers, per fer front a un malvat molt poderós que amenaça de provocar una gran catàstrofe. Però l’equip no es posa d’acord sobre com fer front al desafiament i Morales haurà de replantejar-se què significa ser un heroi.

Crítiques


“Aclaparadora i emocionant alhora (…) Podríem dir que, amb la seva mera existència, ha fet vell tot el cinema d’animació existent (…) No és una pel·lícula, no. És una experiència”.

Salvador Llopart
Diario La Vanguardia

“Una odissea tan espectacular com íntima (…) el més recomanable és agafar-se als braços de la cadira i deixar-se arrossegar per l’energia irresistible d’aquesta «abracadabrant» muntanya russa”.

Pablo Vázquez
Fotogramas

Repartiment i equip


Direcció
Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin Thompson

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 19 de novembre

Hora: 16.30 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Animació

Durada: 140 min

Any: 2023

País: Estats Units

Qualificació: no recomanada per a menors de 7 anys

Preus


Entrada general 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada