Auditori de Castellar del Vallès

Todo a la vez en todas partes

Cinema

Diumenge d’Estrena

Comèdia. Acció

Versió doblada (castellà)

Quan una ruptura interdimensional altera la realitat, l’Evelyn (Michelle Yeoh), una immigrant xinesa als Estats Units, es veu immersa en una aventura salvatge en què només ella pot salvar el món. Perduda en uns mons infinits del multivers, aquesta heroïna inesperada ha de canalitzar els seus nous poders per lluitar contra els estranys i desconcertants perills del multivers mentre el destí del món s’aguanta per un fil.

Crítiques


“L’absurd i el caos més pur s’abracen entre seqüències escatològiques, baralles d’arts marcials i pura emotivitat en una pel·lícula que veritablement ho és tot”.

Miguel Romero
Cinemanía

“Al·lucinant obra mestra (…) Hi ha molt cinema en aquest cinema: un descens a la bogeria descontrolat, desmesurat i impressionant, seguit per una emocionant crida a la sanació i a la bondat”.

Jacob Hall
SlashFilm

Repartiment i equip


Direcció
Dan Kwan, Daniel Scheinert, Daniels

Intèrprets
Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, Stephanie Hsu, James Hong, Tallie Medel, Harry Shum Jr., Jenny Slate, Anthony Molinari, Audrey Wasilewski, Peter Banifaz, Brian Le, Andy Le, Biff Wiff, Aaron Lazar, Sunita Mani, Narayana Cabral, Chelsey Goldsmith, Craig Henningsen

Premis (2022)


7 Premis Oscar, inclosos millor pel·lícula i millor direcció

Globus d’Or a millor actriu de comèdia (Yeoh) i millor actor secundari

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 2 d’abril

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Comèdia. Acció

Durada: 139 min

Any: 2022

País: Estats Units

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 5 €
Compra anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada