Auditori de Castellar del Vallès

Todo a la vez en todas partes

Cinema a la fresca

Comèdia. Acció

Versió doblada (castellà)

Quan una ruptura interdimensional altera la realitat, l’Evelyn (Michelle Yeoh), una immigrant xinesa als Estats Units, es veu immersa en una aventura salvatge en què només ella pot salvar el món. Perduda en uns mons infinits del multivers, aquesta heroïna inesperada ha de canalitzar els seus nous poders per lluitar contra els estranys i desconcertants perills del multivers mentre el destí del món s’aguanta per un fil.

Crítiques


“L’absurd i el caos més pur s’abracen entre seqüències escatològiques, baralles d’arts marcials i pura emotivitat en una pel·lícula que veritablement ho és tot”.

Miguel Romero
Cinemanía

“Al·lucinant obra mestra (…) Hi ha molt cinema en aquest cinema: un descens a la bogeria descontrolat, desmesurat i impressionant, seguit per una emocionant crida a la sanació i a la bondat”.

Jacob Hall
SlashFilm

Repartiment i equip


Direcció
Dan Kwan, Daniel Scheinert

Intèrprets
Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, Stephanie Hsu, James Hong, Tallie Medel, Harry Shum Jr., Jenny Slate, Anthony Molinari, Audrey Wasilewski, Peter Banifaz, Brian Le, Andy Le, Biff Wiff, Aaron Lazar, Sunita Mani, Narayana Cabral, Chelsey Goldsmith, Craig Henning

Premis


7 Premis Oscar, inclosos millor pel·lícula i millor direcció

Globus d’Or a millor actriu de comèdia (Yeoh) i millor actor secundari

Dia: Divendres 30 de juny

Hora: 22 h

Lloc: Plaça de Cal Calissó

Gènere: Comèdia. Acció

Durada: 139 min

Any: 2022

País: Estats Units

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys


L’accés a la projecció és gratuït i sense reserva prèvia.