Auditori de Castellar del Vallès

Uncharted

Cinema

Diumenge d’estrena

Aventures

Versió doblada (castellà)

Basada en una de les sèries de videojocs més venudes i aclamades per la crítica de tots els temps, Uncharted presenta un jove, astut i carismàtic, Nathan Drake (Tom Holland) en la seva primera aventura com a caçatresors amb el seu company enginyós Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). En una aventura d’acció que s’estén per tot el món, ambdós s’embarquen en una recerca perillosa del “tresor més gran mai trobat abans” alhora que rastregen les claus que els podrien conduir al germà d’en Nathan, perdut ja fa molt temps.

Crítiques


“Una aventura com les d’abans (…) realment és una historieta de Tintin ambientada al segle XXI, potser en un oasi d’optimisme innocent dins d’aquesta època pessimista que vivim”.

Fausto Fernández
Fotogramas

“Estupenda cinta d’acció i aventures capaç de satisfer els fans d’en Drake i companyia i d’atorgar a les noves generacions el seu propi Indiana Jones”.

Alejandro Morillas
IGN España

Repartiment i equip


Direcció
Ruben Fleischer

Intèrprets
Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Antonio Banderas, Tati Gabrielle, Steven Waddington, Patricia Meeden, Sarah Petrick, Pilou Asbæk, Pingi Moli, Tiernan Jones, Alana Boden, Rudy Pankow, Georgia Goodman, Joseph Balderrama, Manuel de Blas. Cameo: Nolan North

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 27 de març

Hora: 18 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Aventures

Durada: 115 min

Any: 2022

País: Estats Units

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preu entrada: 4 €

Venda on-line tancada