Auditori de Castellar del Vallès

Valle de sombras

Diumenge d’estrena

Drama

Versió original en castellà

Serralada de l’Himàlaia, any 1999. En Quique, la Clara i el petit Lucas gaudeixen de les seves primeres vacances junts al nord de l’Índia. Una nit, mentre dormen al ras durant una tempesta, pateixen el brutal atac d’uns bandits. Hores després, en Quique és rescatat per un nadiu que el trasllada a una remota aldea aïllada a les muntanyes. Allà, incomunicat i sense possibilitats de retornar a la civilització, haurà de quedar-s’hi fins que arribi l’hivern, que permetrà la formació de l’única via de sortida de l’aldea: el riu gelat. El camí de tornada, ple de perills, en companyia d’uns quants nens de la comunitat, posarà a prova tot el que en Quique ha après durant la seva estada en el cor de l’Himàlaia.

Crítiques


“Hi ha autenticitat i documentació en el seu guió (…) una d’aquestes pel·lícules que són capaces de fer-te sentir de veritat que has viatjat a un altre país.”

Javier Escribano:
Hobby Consolas

“Una història ben treballada, amb profunditat dramàtica i reflexiva sobre el perdó i la relació amb un mateix (…).”

Toni Vall:
Cinemanía

“Meravellosa i extraordinària (…) Un festí per a les curiositats dels espectadors (…) S’entenen fàcilment les enormes dificultats d’en Salvador Calvo i de tot l’equip (…), per la qual cosa només queda felicitar-los.”

Oti Rodríguez Marchante:
Diario ABC

Repartiment i equip


Direcció
Salvador Calvo

Intèrprets
Miguel Herrán, Susana Abaitua, Alexandra Masangkay, Iván Renedo, Stanzin Gobo, Morup Namgyal.

Premis
Premis Goya, 3 nominacions: Millor direcció de producció, millor maquillatge i perruqueria i millors efectes especials..

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 18 de febrer

Hora: 18 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 120 min

Any: 2023

País: Espanya

Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys

Preus


Entrada general 5 €
Entrada anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada