Auditori de Castellar del Vallès

¿Y qué tendrá que ver el amor?

Cinema

Diumenge d’Estrena

Comèdia romàntica

Versió doblada (castellà)

Com trobar un amor durador avui dia? A la documentalista i addicta a les aplicacions de cites Zoe (Lily James) lliscar el dit a la dreta només li ha portat una infinitat d’homes inadequats, per a gran consternació de la seva excèntrica mare (Emma Thompson). Per al Kaz (Shazad Lafif), amic de la infantesa i veí de la Zoe, la solució consisteix a seguir l’exemple dels seus pares i optar per un matrimoni concertat (o “assistit”) amb una xicota bonica del Pakistan. Mentre la Zoe va filmant l’emocionant viatge del seu amic de Londres a Lahore per casar-se amb una estranya escollida pels seus pares, ella comença a preguntar-se si potser pot aprendre alguna cosa d’un enfocament tan diferent a l’hora de trobar l’amor.

Crítiques


“Concedeix emoció i diversió alhora (…) ¿Y qué tendrá que ver el amor? aconsegueix respondre la seva pròpia pregunta retòrica”.

Michael Rechtshaffen
The Hollywood Reporter

“Aquesta bonica i acolorida història d’amor (…) desafia les nocions preconcebudes i presenta una química fora de sèrie entre James i Latif (…) Tot és encantador i màgic, però també profundament sincer”.

Martin Tsai
The Wrap

Repartiment i equip


Direcció
Shekhar Kapur

Intèrprets
Lily James, Shazad Latif, Emma Thompson, Nikkita Chadha, Asim Chaudhry, Taj Atwal, Nosheen Phoenix, Jeff Mirza, Shabana Azmi, Sajal Ali, Mariam Haque, Josh Collins, Haqi Ali, Naveed Khan, Mim Shaikh, Vijay Singh, Richa Prakash, Atul Sharma, Oliver Chris, Ben Ashenden, Graham Dickson, Julia Westcott-Hutton, Yassine Anaddam

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 30 d’abril

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Comèdia romàntica

Durada: 108 min

Any: 2022

País: Regne Unit

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 5 €
Compra anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada