Auditori de Castellar del Vallès

Si el Tricicle pogués parlar… Doncs sí!

L’actor Carles Sans va repassar les anècdotes més divertides de la companyia al xou ‘Per fi sol!’ a l’Auditori 

L’Actual – Guillem Plans

L’espectacle humorístic de Carles Sans, Per fi sol!, va arribar dissabte al vespre a l’auditori Miquel Pont amb entrades exhaurides. El guapo del Tricicle, tal com se l’ha anomenat i en va saber fer broma, va entrar a l’escenari ballant per injectar pulsacions al xou, que se centra a explicar anècdotes dels 40 anys de la mítica companyia de teatre gestual.

L’actor explica amb comicitat hiperbòlica, i sobretot molta passió, peripècies reals que van des dels seus inicis, quan deixa de pasta de cacauet la família perquè abandona la feina i la carrera d’advocacia per estudiar teatre, fins a la consolidació del Tricicle, en què viatja de gira per països com el Japó. Els inicis a sales alternatives, una ruta amb furgoneta, les confusions existents entre la Trinca i el Tricicle, el repte d’iniciar aquest xou en solitari o el de posar-se en forma són alguns dels episodis narrats. 

Les anècdotes per si soles són divertides, però és que resulten totalment hilarants gràcies a la capacitat de Carles Sans per treure-hi punta i sucar-hi pa fins a portar-les a l’extrem, a més de trenar-les amb tempos adequats i d’adornar-les amb la seva capacitat gestual. 

Si amb el Tricicle Carles Sans va estar 40 anys sense dir ni ase ni bèstia, ara demostra que hi ha molt a dir i que sap com fer-ho. Tot plegat va ser un regal per a fans de culte del Tricicle. Alhora, va servir perquè els més joves s’adonin, pel contingut del xou i per la reacció apassionada que provoca, fins a quin punt la companyia ha marcat la història teatral del país.