Auditori de Castellar del Vallès

El Pot Petit triomfa amb el lleó vergonyós

L’Auditori Municipal va esgotar entrades ja fa dies per a la proposta que es va poder gaudir diumenge passat

L’Actual – Marina Antúnez

Diumenge passat, El Pot Petit va visitar l’Auditori Municipal per a presentar l’espectacle Les aventures del lleó vergonyós, basat en una de les cançons de l’exitós grup de música familiar. Les entrades es van exhaurir de seguida, fet que ratifica l’èxit que acompanya, allà on van, aquesta companyia.

Aquesta vegada, a través de la presència de dos actors, que canten, es mouen i manipulen titelles, i també d’un músic en directe a l’escenari, els més menuts van poder seguir les aventures d’aquest lleó que, com bé sabien, és vergonyós. Pel camí, es trobarà amb una girafa, amb un hipopòtam, amb un tigre, amb un gall i amb una formiga voladora. Es trobaran en punts del planeta diferents, que es van dibuixant amb l’escenografia, i és clar, es faran amics. 

La canalla va mantenir-se atenta, tot i la curta edat, i van saber endevinar de seguida qui eren aquells personatges divertits, curiosos, extrovertits i simpàtics. Molts, ja coneixen la cançó del lleó vergonyós, d’altres, fins i tot coneixen les cançons que acompanyen, en aquesta proposta, la narració de l’obra.

Finalment, ja era d’esperar, el lleó i els actors van finalitzar l’espectacle cantant la cançó del ‘Lleó vergonyós’, a la qual hi va participar animadament tot el públic, fins i tot fent la coreografia que acompanya la lletra. Un èxit rotund per al segon espectacle familiar de la temporada hivern – primavera a l’Auditori Municipal.