Auditori de Castellar del Vallès

‘Madame Lumière’ enlluerna la primera infància

L’espectacle de La Menuda es va poder gaudir diumenge passat

L’Actual – Marina Antúnez

Diumenge dia 4 la companyia La Menuda va actuar a l’Auditori Municipal amb la proposta Madame Lumière, que va exhaurir totes les entrades disponibles. En dues sessions, de 3/4 d’hora cadascuna, la companyia demostra que la música, la dansa i la llum poden ser un canal de comunicació tan vàlid com la paraula.

El públic, que aquesta vegada es va asseure al mateix escenari, rodejant la història de Madame Lumière, va gaudir d’allò més amb la màgica posada en escena de la proposta. La proximitat d’aquest intercanvi a l’escenari és tot un encert, ja que integra l’espectador en tot allò que està passant a la història de ficció de la Laila, la nena que té una nina que es convertirà en Madame Lumière.

Cal tenir en compte que l’espectacle s’adreça a la primera infància, un públic agraït i alhora exigent. En aquest sentit, La Menuda aconsegueix atraure la seva atenció durant tota la representació, perquè juga amb la música en directe de viola, teclat, guitarra, percussió, alhora que estableix un joc de llums amb objectes diversos, que il·lustren la narració.

L’actuació dels músics de La Menuda, a més de les actrius Aina Sánchez i Jana Noguera,  completen un elenc amb gran sensibilitat, estimula el públic – no només infantil sinó també l’adult -, que queda enganxat a la cadira.

Al centre, Aina Sánchez, en el paper de ‘Madame Lumière’ de la companyia La Menuda.  || CEDIDA