Auditori de Castellar del Vallès

Música, comèdies, teatre basat en fets reals i moltes cares conegudes, a la temporada d’hivern-primavera de l’Auditori

Els espectacles familiars continuen amb l’aposta per la primera infància i les propostes de proximitat

Els abonaments i les entrades als espectacles familiars es posaran a la venda dilluns, 18 de desembre

La Regidoria de Cultura ja ho té tot a punt perquè el mes que ve engegui la temporada d’arts escèniques de la temporada hivern-primavera 2024, una programació farcida de cares conegudes que inclou vuit muntatges per al públic general i quatre més d’adreçats al públic familiar.

El detall de les propostes és el següent:

 • Dissabte 27 de gener, 20 h (Auditori): Cal Your Friendsamb The Gramophone Allstars Big Band, que presenten el seu sisè disc i  continuen fusionant el soul, el jazz i els ritmes jamaicans per convertir-se en un dels projectes musicals més consolidats de l’escena de música negra actual.
 • Dissabte 17 de febrer, 20 h (Auditori): Al caliu de les Feliu, amb Mireia Feliu i la Cobla Ciutat de Girona. La cobla gironina ha volgut recuperar la música de Núria Feliu, amb la veu de Mireia Feliu i els arranjaments i direcció d’Esteve Molero. Un espectacle que s’estrena a Castellar.
 • Dissabte 9 de març, 20 h (Auditori): Austràlia, una producció de Sala Flyhard i Flyhard Produccions. Una comèdia dramàtica sobre les maternitats i, sobretot, sobre els vincles familiars, basada en fets reals. La proposta ha obtingut els premis a millor espectacle de proximitat i a millor interpretació de repartiment (Ester Cort) als VI Premis Teatre Barcelona.
 • Dissabte 16 de març, 20 h (Auditori): Jauría, de Velvet Events. La nova producció de la companyia Teatro Kamikaze arriba a Castellar abans de fer temporada al Teatre Romea. Un repartiment de luxe per a aquesta proposta escrit pel dramaturg Jordi Casanovas a partir de les transcripcions del judici a La Manada: Ángela Cervantes, Carlos Cuevas, Francesc Cuéllar, Quim Àvila, Artur Busquets i David Menéndez. Un èxit mundial que ja ha estrenat versions a l’Argentina, Mèxic i Perú i que ha rebut el XVI Premi Cultura Contra la Violència de Gènere 2019 atorgat pel Ministeri d’Igualtat, el Premi Ercilla 2019 a millor creació dramàtica i els Premis Max 2020 a millor adaptació teatral (Jordi Casanovas) i millor espectacle teatral.
 • Dissabte 6 d’abril, 20 h (Auditori): Conspiranoia, de Velvet Events. Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve són les cares visibles d’aquesta comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets, mentides i amistats a punt d’esclatar.
 • Dissabte 30 d’abril, 18 h i 20 h (Sala de Petit Format de l’Ateneu): L’enterrador, amb Teatro de Dos. Aquesta obra teatral de ficció es basa lliurement en les vivències de diverses persones, entre les quals Leoncio Badía Navarro, conegut també com “l’enterrador de Paterna”. L’espectacle pretén també ser un homenatge a totes les persones, en molts casos herois anònims, que amb la seva determinació van deixar testimoniatge d’humanitat i dignitat enmig de l’horror i la barbàrie de la Guerra Civil i la postguerra.
 • Dissabte 4 de maig, 20 h (Auditori): Travy, de Bitò i Teatre Lliure. Un homenatge a la família Pla-Solina (de nom artístic “La Família Travy”), que ha tingut el teatre com a forma de ser i de viure, i un (des)encontre entre dues corrents teatrals: el clown i el teatre folklòric i popular.
 • Dissabte 18 de maig, 18 h (ubicació sorpresa): Ricard III, de Parking Shakespeare.Cada estiu, la companyia Parking Shakespeare ofereix un Shakespeare a l’aire lliure amb la idea anglosaxona de representar les obres de l’autor en parcs públics. En aquesta ocasió, presenta una nova versió de Ricard III adaptada per la dramaturga i directora Carla Torres, que ha actualitzat als nostres dies el clàssic de William Shakespeare. L’espai on es durà a terme l’espectacle serà sorpresa i es donarà a conèixer als espectadors més endavant.

Perquè la ciutadania pugui gaudir de grans descomptes en el preu de les entrades, es posaran a disposició del públic, com és habitual, dues modalitats d’abonaments, que en aquesta ocasió consistiran en un abonament complet als vuit espectacles anteriors, adreçats al públic general, a un preu de 80 euros, i un altre a quatre d’aquests espectacles, a triar per l’espectador, que tindrà un preu de 40 euros. Els abonaments es podran comprar a partir de dilluns, 18 de desembre, a les 10 hores, al web www.auditoricastellar.cat, i es podran adquirir fins al divendres 12 de gener. El dilluns 15 de gener s’obrirà la compra d’entrades individuals als espectacles. 

Pel que fa als espectacles familiars, que no estan inclosos als abonaments, la temporada vinent aposta novament per la primera infància i les propostes de proximitat, amb una programació formada per les quatre propostes següents:

 • Dissabte 20 de gener, 19 h (Auditori): Alan, el musical, de WeColorMusic. Una proposta per a famílies, adolescents i tots els públics en general inspirada en l’emotiva història real del jove Alan Montoliu que va rebre el premi a millor espectacle familiar Teatre Barcelona.
 • Diumenge 4 de febrer, 11 h i 12.30 h (Auditori): Madame Lumière, de La Menuda. Un espectacle multidisciplinar (música, dansa, escena i llum) adreçat a la primera infància (0 a 3 anys) que ens abocarà, a través d’aquest viatge oníric, a emocionar-nos a partir de la poesia visual emmarcada en un ambient sonor deliciós.
 • Diumenge 17 de març, 12 h (Auditori): Las Cotton, d’Anita Maravillas & Portal 71. Un cop més, el teatre de titelles ens permet crear un imaginari, una estètica i uns codis que ens ajuden a explicar conceptes “adults” al públic més petit. Premi FETEN 2021 al millor espectacle de titelles.
 • Diumenge 7 d’abril, 11 h i 12.30 h (Auditori): Frederick, de Teatre al detall. Després de passar per l’Auditori amb espectacles com La motxilla de l’AdaLa nena dels pardals L’Endrapasomnis, Teatre al detall hi torna amb la seva darrera producció: un espectacle que és alhora una instal·lació-experiència-trajecte per veure en grups reduïts i de molt a prop. Una vivència preciosa per recordar en família que reflecteix tota la delicadesa que hi ha en el conte original de Leo Leoni.

La venda anticipada d’entrades als espectacles familiars també s’activarà el 18 de desembre, a les 10 hores, al web www.auditoricastellar.cat. El preu serà de 5 euros (6 euros a taquilla), 4 euros en el cas de famílies nombroses i monoparentals i persones amb discapacitat, sempre amb acreditació.