Auditori de Castellar del Vallès

Programació

Arts escèniques i Música

L’Auditori t’ofereix la possibilitat de conèixer i gaudir d’una programació professional d’arts en viu de setembre a maig. L’oferta d’arts escèniques i música (teatre, música, dansa…) programada es divideix en dues temporades estables, una de setembre a desembre i l’altra de gener a maig. Les funcions tenen lloc a l’espai escènic de l’Auditori i també combinen d’altres equipaments, com ara la Sala de Petit Format de l’Ateneu.

Cinema

L’Auditori acull una amplia oferta de cinema. D’octubre a maig, cada diumenge a la tarda, es pot gaudir de les darreres estrenes a les cartelleres. L’oferta es completa amb el cinema familiar, el tercer diumenge de cada mes. Tot això, juntament amb les propostes del Club Cinema Castellar que porta a terme projeccions de cinefòrum, Filmoxarxa i del Cicle Gaudí els divendres al vespre i una pel·lícula en versió original, el tercer diumenge de mes. Per la seva banda, L’Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran, Cal Gorina i el Club Cinema Castellar organitzen un cop al mes una projecció del cicle DocsBarcelona del Mes.

Familiar

La programació familiar està destinada a infants i famílies amb l’objectiu d’introduir als més petits a les diverses disciplines escèniques: teatre, dansa, circ, titelles, música… i alhora formar-los com a futurs espectadors.

La programació familiar també inclou la possibilitat de gaudir de les darreres estrenes de la cartellera cinematogràfica infantil.

Altres

A l’Auditori també hi tenen lloc d’altres activitats com ara conferències, presentacions, congressos o jornades, audicions i actes commemoratius.

Creació pròpia

En aquest apartat podreu trobar aquelles propostes que s’han creat o adaptat per fer-ne una producció pròpia. Habitualment, les entitats del municipi són les que preparen i realitzen aquest tipus de creacions.