Auditori de Castellar del Vallès

L’Auditori ha obert la venda d’abonaments als espectacles de la temporada de teatre i música de tardor 2022

Per a la propera temporada s’ofereixen dos tipus d’abonaments, un de 70 euros per a 7 espectacles i un de 40 euros per a 4 espectacles

El web www.auditoricastellar.cat ha activat des de divendres passat, 1 de juliol, a les 10 del matí, la venda anticipada d’abonaments als espectacles de la temporada de teatre i música de tardor 2022, que es podran comprar fins al 2 de setembre. En aquesta ocasió, l’Ajuntament posarà a la venda dues modalitats d’abonaments, un de complet per a 7 espectacles a 70 euros i un altre de personalitzat per a 4 espectacles a 40 euros.

Els set espectacles inclosos en l’abonament de la propera temporada són els següents:

  • Dissabte 24 de setembre, 20 h: Buffalo Bill a Barcelona. Una producció dirigida per Mònica Bofill, escrita per Ramon Madaula i interpretada pel mateix Madaula i per la periodista Raquel Sans que engega gira a Castellar.
  • Dissabte 8 d’octubre, 20 h: Una teràpia integral. Una comèdia que posa en qüestió la necessitat de creure en alguna cosa i que interpreten Abel Folk, Àngels Gonyalons, Roger Coma i Laura Porta.
  • Dissabte 22 d’octubre, 20 h: Mare de sucre. Una història escrita i dirigida per Clàudia Cedó que compta amb un repartiment inclusiu i que reflexiona sobre el tracte que la societat dona a les persones amb diversitat funcional.
  • Dissabte 5 de novembre, 18 h i 20.30 h: Quanta, quanta guerra….Un espectacle de Farrés Brothers i Cia. que adapta al teatre l’obra homònima de Mercè Rodoreda. Aquesta proposta tindrà lloc a la Sala de Petit Format de l’Ateneu.
  • Divendres 18 de novembre, 19 h i 21.30 h: Terra Baixa.Després del programa de TV3 El llop, arriba a Castellar aquesta adaptació de l’obra d’Àngel Guimerà dirigida per Àngel Llàcer.
  • Dissabte 26 de novembre, 20 h: Nosaltres les dones, amb Maria del Mar Bonet i Dani Espasa, que interpretaran algunes de les poetesses i autores que formen part de la discografia i el cançoner de la mallorquina.
  • Dissabte 17 de desembre, 18 h i 20.30 h: Kalumba. Una comèdia per apropar-se als drames de maduresa de la que havia de ser la generació més ben preparada de la història, interpretada per Núria Florensa, Xavier Mercadé, Laura Porta i Raül Tortosa. Aquesta proposta tindrà lloc a la Sala de Petit Format de l’Ateneu.

Cal assenyalar que les entrades individuals per a cadascun dels 7 espectacles de la temporada es posaran a la venda el 5 de setembre, a un preu de 15 € (12 € si es compren de manera anticipada i 10 € si se’n compren 10 o més).

Les entrades als espectacles de la programació familiar també es podran comprar a partir del 5 de setembre.

Les propostes familiars són les següents:

  • Diumenge 2 d’octubre, 12 h: Camí a l’escola, de Campi Qui Pugui.
  • Diumenge 6 de novembre, 10.30 h i 12 h: Univers, d’Engruna Teatre.
  • Diumenge 4 de desembre, 12 h: La llàntia meravellosa, de Festuc Teatre.