Auditori de Castellar del Vallès

Un públic molt receptiu, a l’obra de la Cia. La Tal

‘Italino Grand Hotel’ es va representar a l’Auditori Municipal, diumenge 

L’Actual – Marina Antúnez

George és el responsable de la bugaderia d’un gran hotel de Nova York. Allà, a la planta menys 5, hi passa un munt d’hores, mentre somnia conèixer la dona que l’ha enamorat amb una veu dolça. Ella es converteix en l’esperança de George d’obrir-se al món exterior i passejar, qui sap, al Central Park. Així s’endreça la història d’ Italino Grand Hotel, l’espectacle de teatre familiar que es va poder veure a l’Auditori Municipal diumenge passat, amb la Cia. La Tal.

Mentre espera, el George conviu entre rentadores, assecadores, munta càrregues i llençols.  I aquí, hi passa de tot, tot el que faci riure. Perquè si una cosa caracteritza la companyia és l’humor blanc tan entranyable dels personatges que creen  – en aquest cas, un únic personatge interpretat pel clown Jordi Magdaleno), també director del muntatge.

 Que qualsevol persona pot tenir una gran història ho demostra aquesta proposta, que es completa amb una escenografia i ambientació molt acurada, amb sons de rentadores, gotes d’humitat, d’electrodomèstics que s’obren i es tanquen i que, fins i tot, fan la guitza al protagonista.

En aquest univers, el protagonista té desitjos, entrebancs, ensurts, neguits, sorpreses… i tot ho entoma amb bon humor i perseverança, que s’encomana al públic que riu, molt, de la seva entrega innocent a la voluntat dels objectes, que semblen vius.

Moment de l’espectacle ‘Italino Grand Hotel’ de la Cia. La Tal